CMC festival 2014.

CMC FESTIVAL VODICE 2014. (šesto izdanje)

cmc

U subotu, 14. lipnja u Vodicama je održan šesti CMC festival, najuspješnije festivalsko izdanje dosad po broju pjesama, izvođača i publike. Unatoč lošoj vremenskoj prognozi, gosti su u Vodice tijekom cijeloga dana pristizali iz svih krajeva Hrvatske i regije, a domaćini su ugostili najveće glazbene zvijezde koji su izvodili najnovije hitove. Uz besprijekorni voditeljski par, Anu Radišić i Dalibora Petka, live prijenos na CMC televiziji i oko 15 tisuća ljudi na vodičkoj rivi, CMC festival je ponovno potvrdio status najboljeg domaćeg glazbenog festivala.

Prvi je na grandiozni Veliki festivalski stage stupio Dražen Zečić s pjesmom "Tako sam sretan što te vidim", a zatim je klapa Šufit iz Splita otpjevala nježnu baladu "Zavezan". Debitantski nastup na festivalu potom je odradio Kristijan Rahimovski s pjesmom "Korak prekratak", uslijedila je pjesma "Prijateljica" Pamele Ramljak, pjesma "Laž" Đanija Stipaničeva, a najmlađi se dio brojne vodičke publike posebno razveselio prvim taktovima pjesama Bojana Jambrošića "Obećana ljubav" i Kim Verson "Jača si od svih". Toplu podršku Vodičana zaslužila je i dubrovačka grupa Silente koja je izvela pjesmu "Morski ljudi, morske žene", a uz njih, debitantski je nastup na festivalu upisao i Alan Hržica sa skladbom "Ne da ti tuga". Iz Splita u Vodice pristigli su Giuliano s pjesmom "Gdje smo mi", klapa Iskon s "Okreni se", a iz obližnje Žrnovnice doputovala je klapa Sveti Florijan koja je otpjevala pjesmu "Bila si mi sve".

Prvi duet na ovogodišnjem CMC festivalu imali su Leteći odred i Ivana Banfić u pjesmi "Priznaj mi", a nedugo potom novu stvar "Pusti me da živim" predstavila je domaća klapa Godimenti s američkim košarkašem i reperom Jusom Ronom i Taz Soldom. Buđenje i Opća Opasnost, koji su Vodičanima svirali dan ranije, otpjevali su "Ne govori više" odnosno pjesmu "Stranci", a slavonski su blok na CMC festivalu upotpunili još Igor Delač s pjesmom "Dome najdraži" i Bosutski bećari koji su izveli pjesmu "Trebam te još". Jedan od najvećih aplauza u Vodicama dobio je Ivan Zak koji je oduševio publiku pjesmom "Usne varane", a u istom je ritmu nastavila razigrana Ivana Kovač s pjesmom "Ludilo". Upravo je ta pjesma uvela publiku i gledatelje live prijenosa u pravi scenski show Nives Celzijus i Tamburaškog sastava Petica koji su otpjevali pjesmu "Karanfili" i osvojili nagradu portala 24sata.hr za najveći hit ovogodišnjeg festivala.

Uslijedili su nastupi Maje Šuput s velikim hitom "Neprilika", Magazina "Školovana da preživim", Alke Vuice u pjesmi "Ženska posada" te dobitnika priznanja za 40 godina uspješne karijere Željka Bebeka s pjesmom "Ožiljak". Mladen Grdović provezao je "Crveni ferrari", Tonči Huljić i Madre Badessa izveli su "Guštan", a posljednja je pod svjetla CMC festivala stupila Jelena Rozga koja je izvela pjesmu "Okus mentola". Kraljica domaće glazbene scene, koja je prošle godine na festivalu izvela pjesmu "Nirvana" s kojom je nominirana za Hit godine ovogodišnjeg Porina, primila je po završetku festivala nagradu za Izvođača godine 2013. CMC televizije.

Nakon festivalskog izdanja, na Velikom je stageu do kasno u noć pjevao Željko Bebek i bend koji je sve prisutne oduševio svojim repertoarom i neponovljivom karizmom i energijom.

Subotu u Vodicama otvorila je promocija novih izdanja Croatia Recordsa u Hotelu Olympia. Predstavljen je dvostruki festivalski CD, navijačka kompilacija "Svi u Brazil", izdanja u ediciji "50/100 originalnih pjesama" među kojima su najveći hitovi Miše Kovača, Olivera Dragojevića, grupe Magazin, Severine, Zdravka Čolića i Vinka Coce, dok su Mladen Grdović i Dražen Zečić svoju kompilaciju najvećih hitova dobili neposredno prije CMC festivala, pa su i osobno sudjelovali na predstavljanju. Diskografska kuća Menart predstavila je novi album Pamele Ramljak "Prijateljica" i dodjelila srebrnu ploču Ivanu Zaku za album "Bolja od najbolje". Vrijeme za druženje s kolegama glazbenicima i novinarima potom je pripalo autorima na konferenciji "Glas autora" u organizaciji ZAMP-a, a jake autorske snage činili su Tibor i Sanin Karamehmedović iz grupe Silente, Davor Radolfi, Kristijan Rahimovski i Dražen Zečić.

POPIS PJESAMA I IZVOĐAČA NA REVIJALNOM DIJELU FESTIVALA:

Kupnja CD-a

CD 40 velikih hitova CMC festivala
Željko Bebek, Jelena Rozga, Ivan Zak, Magazin...
iTunesDeezerAmazon
 
 
CD CMC Festival Vodice 2018.
Mia, Željko Bebek, Colonia, Dražen Zečić...
iTunesDeezerAmazon
 
 
CD CMC Festival Vodice 2017.
Magazin, Željko Bebek, Jole, Sergej Ćetković...
iTunesDeezerAmazon
 
 
CD CMC Festival Vodice 2016.
Mejaši, Željko Bebek, Dražen Zečić, Ivan Zak...
iTunesDeezerAmazon
 
 
CD CMC festival hitovi
Best of izdanje...
iTunesDeezerAmazon
 
 
CD CMC Festival Vodice 2015.
Željko Bebek, Lana Jurčević, Učiteljice...
iTunesDeezerAmazon
 
 
CD CMC Festival Vodice 2014.
Jelena Rozga, Maja Šuput, Silente...
Deezer
 
 
CD CMC Festival Vodice 2013.
Jelena Rozga, Ivan Zak, Dražen Zečić, Colonia...
iTunesDeezerAmazon
 
 
CD CMC Festival Vodice 2012.
Magazin, Jole, Ivana Kovač, Hari Rončević...
iTunes • Deezer
 
 
CD CMC Festival Vodice 2011.
Neno Belan, Jacques, Feminnem, Luky...
iTunesDeezer
 
 
CD CMC Festival Vodice 2010.
Crvena jabuka, Žanamari, Marko Tolja...
iTunesDeezer
 
 
CD CMC Festival Pula 2008.
Massimo, Goran Karan, Prljavo kazalište...
Deezer

 

Welcome to ladbrokes bonus codes information.