Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal objavili "Emotivnu prijetnju"

Zec i Sanja
Croatia Records
 

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal publici predstavljaju novi projekt. Iako su promijenili ime, zvuk ostaje dosljedan njihovim starim pjesmama po kojima su dobro poznati domaćoj publici. U ponedjeljak su u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju premijerno predstavili pjesmu "Emotivna prijetnja" s kojom će ove godine nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Glazbu i aranžman pjesme potpisuje Vladimir Kočiš Zec, tekst je napisao Leonardo Baksa Čeči, dok produkciju potpisuje Dragutin Smokorović Smokva. Pjesmu je komentirala Sanja Doležal: "Nakon dugo vremena ušli smo u studio i snimili Zecovu pjesmu koja nam se odmah svidjela. Pjesma govori o ljubavi koja se neočekivano i iznenadno dogodi u zrelim godinama, kada to i ne očekuješ. Spot smo snimili uz predivnu rijeku Mrežnicu, okruženi obiteljima i prijateljima. Vjerujemo da će se svidjeti našoj vjernoj publici i da će doživjeti barem djelić pozitive i ljubavi koju smo opisali", istaknula je.

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal ove godine okreću novu stranicu karijere, a ističu kako su glazbi predani kao i prije nekoliko desetljeća kada su tek krenuli svirati. Za pjesmu "Emotivna prijetnja" snimili su i video spot, čiju premijeru očekujemo uskoro..

Welcome to ladbrokes bonus codes information.