Klapa Godimenti objavila singl i spot "E, da mogu" za CMC festival

Klapa Godimenti
Croatia Records
 

Klapa Godimenti koja je prije dvije godine ispjevala jedan od najvećih hitova CMC festivala, "Nazovi me svojim", objavila je novu pjesmu "E, da mogu" s kojom će nastupiti na ovogodišnjem festivalu u Vodicama. Pjesmu potpisuje član klape Danijel Lasan Zorobabel, a sam autor za pjesmu je rekao: "Pisma je socijalnog karaktera i tematski se dira života koji danas proživljava generacija srednje dobi".

"Motivacija za autorstvo proizašla je iz generacije koje su mladost proživili u ratu, pa su nakon rata jedan lipi period živjeli u blagostanju dok su se krediti dijelili šakom i kapom a danas se taj danak uglavnom vraća", objašnjava Danijel i dodaje "nadamo se da tekst nije previše vulgaran jer je kompletna priča okrenuta ka šali."
 
Snimanje, režiju i montažu spota potpisuje Roko Mićin, također član klape, a aranžman pjesme Toni Lasan (Čirilo).
 
Godimenti su domaćini CMC festivala u Vodicama na kojem nastupaju još od 2010. godine. Dosad su na vodičkoj pozornici izveli pjesme "Ni koji misec, ni koji dan", "Dišperan san ribar", "Ona (Prošlost te odnila)", spomenutu "Nazovi me svojim" u duetu s Jusom Ronom, te lani "Pusti me da živim" u kojoj im se uz Jusa Rona pridružio i Taz Soldo.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.