Rezervirajte datum - CMC festival 10. i 11. lipnja 2016. u Vodicama!

Vodice
Foto: Marko Šolić i Tony Junaković
 

Najbolji festival zabavne glazbe u regiji, CMC festival Vodice, održat će se 10. i 11. lipnja 2016. godine! Festival će još jednom dokazati da kvalitetom pjesama i odabirom izvođača nema konkurencije. Tko će nastupiti, otkrit ćemo uskoro! 

Na prvoj i drugoj festivalskoj večeri u Vodicama dosad su nastupila najbolja imena domaće glazbe, a na revijalnom dijelu predstavili su se brojni glazbenici. Koncerte u Vodicama dosad su održali Parni Valjak, Opća Opasnost, Thompson, Prljavo kazalište, Goran Bare i Majke, Crvena jabuka, Mladen Grdović, Željko Bebek, Lana Jurčević i mnogi drugi.

Na revijalnom dijelu festivala s novim pjesmama su se predstavili Jelena Rozga, Opća Opasnost, Dražen Zečić, Magazin, Tonči & Madre Badessa, Željko Bebek, Lana Jurčević, Nives Celzijus, Lidija Bačić, Mladen Grdović, Mejaši, Bosutski bećari, Leteći Odred, Klapa Godimenti, Maja Šuput, Jasmin Stavros, Minea, Colonia, Đani Stipaničev, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Teška industrija, Boris Novković, Jacques Houdek, Jolei brojni drugi izvođači.

Osim koncerata na Velikom stageu, organizirani su i koncerti najpopularnijih tamburaških i klapskih sastava na Makina stageu, a brojni izvođači i gosti svake godine jedva čekaju popularni after party CMC festivala.

Album "CMC festival Vodice" posljednje dvije godine je najprodavanije diskografsko izdanje, što potvrđuje uspješnost samog festivala.

Više informacija o CMC festivalu pronađite i na Facebooku: https://www.facebook.com/CMCmusicfestival

Welcome to ladbrokes bonus codes information.