Jasmin Stavros i Barabe predstavljaju pjesmu i spot "Kraljevi zabave"

Stavros i Barabe
Hit Records / Croatia Records
 

Popularni zabavljač Jasmin Stavros i sve atraktivniji bend Barabe snimili su pjesmu znakovita naziva "Kraljevi zabave" u izdanju Hit Recordsa i Croatia Recordsa, a koju će predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, 11.06.2016. Njihova prva zajednička pjesma logičan je nastavak dosadašnje suradnje jer su, kaže popularni Staki, 'kliknuli' na prvu.

"Meni su novinari često komplimentirali da sam kralj zabave zbog atmosfere koju stvorim na koncertima. Kad sam upoznao Barabe i zasvirao s njima, i vidjevši toliko pozitivne energije i euforije na njihovim koncertima, odmah sam zaključio da su i oni zapravo kraljevi zabave. Izvrsno se nadopunjujemo i zajedno smo dobitna kombinacija. A takvih na estradi nema baš puno jer mnogi se samo foliraju, a rijetki poštuju svoju publiku. Ako ti je pjesma dobra, ostvario si uspjeh, a ako je loša, ni Bog ti ne može pomoći da imaš hit i nastupaš. Zato, kad smo dobili ovako dobru pjesmu, nismo dvojili ni trenutka trebamo li je snimiti. Bit će to pravi ljetni hit", uvjeren je popularni zabavljač Jasmin Stavros.

Barabama i Stavrosu ovo je druga suradnja. Popularni pjevač krajem prošle godine napisao im je pjesmu "Žene su zakon" koja ih je vinula u estradnu orbitu, a marljivim radom zadnja četiri mjeseca i pažljivim odabirom pjesama i suradnika došli su i do finala najprestižnijeg festivala u regiji.

"Velika je stvar kad ti ljudi iz struke komplimentiraju da si pravo osvježenje na sceni, a mi se možemo samo i dalje truditi opravdati to povjerenje. Mladi smo, neopterećeni i nemamo obaveza prema nikome da moramo činiti kompromise jer nas zanima isključivo publika i ono što zabavi ljude na našim brojnim koncertima. Do sada smo naučili jednu važnu stvar, a to je da publiku ne zanimaju 'lažnjaci' i pjesme uz koje se ne možeš zabaviti. Takvi pjevači sjede doma i gledaju u telefon čekajući kad će ih netko nazvati za koncert, a naši telefoni užareni su od poziva za nastupe. To je još jedna potvrda da smo ispravno odabrali naš profesionalni put", kaže pjevač Baraba Tomislav Španić.

Na predstojećem CMC festivalu u Vodicama Stavros i Barabe medijima i publici spremaju nekoliko iznenađenja o kojima za sada samozatajno šute i zadovoljno se smješkaju istaknuvši da vjeruju kako će "biti primjećeni". No, otkrili su kako razmišljaju daleko unaprijed pa s autorima pjesme "Kraljevi zabave" Natkom Smoljanom koji je zaslužan za glazbu i aranžman, te Fayom, autorom teksta, već razmišljaju o idućim projektima za jesen.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.