Kantautor Bobo predstavlja pjesmu i spot "Dim" za CMC festival

Bobo
Croatia Records
 

Poznati kantautor BoBo snimio je pjesmu "Dim" koju će predstaviti na svom debitantskom nastupu na CMC festivalu u Vodicama. U realizaciji pjesme, osim Bobe, sudjelovali su i eminentni glazbenici Elvis Stanić, Dragan Brnas Fudo i Goran Martinac koji potpisuje i produkciju nove pjesme. Nakon pjesama "Tako malo nježnosti", "Sam na Božić" i "Outlet", pjesma "Dim" još je jedna koja će se naći na Bobinom novom studijskom albumu. Zanimljiv spot redateljski potpisuju Predrag Martinjak i Hrvoje Banić.

Bobo Knežević je kantautor i gitarist čiji glas nerijetko uspoređuju s bojom vokala Branimira Štulića. Svojim je pjesmama "Biljka", "Dominik", "Svijet je okrutan", ali i ostalima zaintrigirao hrvatsku publiku, a svojim glazbeno-scenskim nastupima osigurao jedinstveno mjesto na glazbenoj sceni. Duhovit i osebujnog stila kojim piše o ljubavi, neobičnim životnim pričama, aktualno društvenim događanjima, gotovo o svemu i svačemu, a najviše o ljubavno-socijalnoj tematici, Bobo Knežević je glazbenik koji svojim razmišljanjima i načinom interpretacije svojih pjesama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Iza sebe ima već dva studijska albuma "Bobotomija" i "Bobdukcija". Surađivao je is grupom Picksiebner u pjesmi "Stari momci" za koju je napisao tekst i glazbu, a s pjesmom "Dominik" pobijedio je na festivalu Korčulanske šansone 2007. godine. Na prošlogodišnjem 15. Exitu, najvećem europskom festivalu dobio je priliku nastupiti prvi što mu je donijelo popriličnu medijsku pozornost regionalnih medija.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.