Mejaši s Bubamarom na CMC festivalu

Mejaši
Croatia Records
 

Popularni Mejaši predstavljaju pjesmu "Bubamara" s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Riječ je o pjesmi bržeg, veselog ritma, koja je već oduševila njihovu vjernu publiku i skupila oko 290.000 pogleda na njihovom YouTube kanalu.

Pjesmu "Bubamara" potpisuje Denis Dumančić, a s njim je na aranžmanu radio Branimir Mihaljević. Spot je režirao Marko Zeljković Zelja, a dečki su ga snimali u Slavoniji. "Bubamaru" glumi Suzana Pavić, Marko Slipčević je u ulozi svodnika, mladoženja je Vladimir Andrić, zaručnica je Antonela Marinović, a prijatelje glume Mejaši.

"Hvala svima koji su ovaj spot učinili posebnim, a kapa do poda režiseru Marku Zeljkoviću koji je u ekspresnom roku sve organizirao, snimio i smontirao. Svaka čast i slava najboljem kuharu graha Luki Košiću koji je opet dokazao da život ima smisla i evo mu ruka zato! Isprika gazdi zbog kante koju smo slučajno razbili", rekli su popularni Tamburaši u starkama kojima će ovo biti drugi nastup na CMC festivalu. Podsjetimo, prošle su godine u Vodicama izveli laganicu "Kako da te zaboravim".

Welcome to ladbrokes bonus codes information.