"Kakvi san ja kralj" Tončija Huljića na CMC festivalu

Tonči Huljić
Tonika
 

"Kakvi san ja kralj" novi je singl neumornog skladatelja i pjevača Tončija Huljića s kojim će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu. Ovo je njegov treći nastup na festivalu u Vodicama. Prvi put je nastupio 2014. s pjesmom "Guštan", jednim od najvećih hitova te godine koji je ujedno i obilježio njegov drugi studijski album "Panika", a godinu dana poslije predstavio je pjesmu "Nisam papak". Nova pjesma "Kakvi san ja kralj" ljubavna je pjesma opjevana u stilu koji Tonči već pet godina njeguje sa svojim Madre Badessa bandom i još jedan siguran hit za koji je napisao glazbu i aranžman dok je tekst pisala Vjekoslava Huljić.

Iako kroz svoje pjesme često provlači duhovitu notu muško-ženskih odnosa kao na primjer u singlu "Čemu nervoza", novom je pjesmom na tragu hitova "Ja sam rojen da mi bude lipo" i "Guštan". O pjesmi koja će zasigurno postati himna mnogih muškaraca Tonči Huljić kaže: "Ovo je priča o tipičnom Dalmatincu koji u klasičnom alfa-mužjačkom stilu ne želi pokazati koliko pati što je ostavljen i pred društvom se ponaša kao da je sve u najboljem redu, da ga ništa ne dotiče, no samom sebi ipak priznaje da unutra proživljava dramu ostavljenog lika, i da je 'puka 'ka cvrčak..."

Stihove u kojima pati za voljenom ženom, slikom je u još jednom duhovitom spotu dočarao Tončijev stalni suradnik, redatelj Marijo Grabovac: "Dok Tonči stvara ozbiljne hitove ja sam zadužen za duhovite spotove. Takav je slučaj i s novim 'Kakvi san ja kralj'. Na snimanju smo imali odličnu atmosferu, ali nije bilo sve lako jer su se glumci u spotu trebali rasplakati, a jedva su se suzdržavali od smijeha", rekao je Mario.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.