Ivana Kovač predstavlja singl "Bila boja" za ljeto za pamćenje

Ivana Kovač
Scardona
 

Ljetna, vesela, dalmatinska, riječi su kojima Ivana Kovač opisuje novu pjesmu "Bila boja" koju će izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Razigranim stihovima i glazbom koju su za nju napisali Denis Dumančić i Nikola Bosilj iz Mejaša te odličnim aranžmanom koji potpisuje Igor Ivanović, "Bila boja" mami osmijeh na lice te bi vrlo lako mogla postati hit koji ćemo ovog ljeta svi pjevušiti.

"Pjesma je prava ljetna, vesela... dalmatinska! Ovo je treća pjesma koju radim u suradnji sa Denisom Dumančićem. I ovog puta je autor glazbe i teksta, s tim da mu se ovog puta kao tekstopisac pridružio Nikola Bosilj iz Mejaša. Aranžman potpisuje Igor Ivanović u čijem je studiju pjesma i snimljena", rekla je Ivana te najavila i snimanje spota koje će povjeriti Filipu Dizdaru.

Pred Ivanom je niz koncerata diljem Hrvatske, ali i u susjednoj Sloveniji, a tijekom ljeta i nastupi na festivalima. "Ljeto će mi kao i svake godine biti radno, čemu se posebno veselim", kazala je Ivana. Sve datume nastupa možete pratiti na njenoj službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/ivana.kovac.official/?fref=ts.

Prošle godine Ivana je na CMC festivalu izvela romantični duet "Dva goluba" s Mladenom Grdovićem.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.