"Uzorita" spojila Tomislava Bralića, klapu Intrade i Mladena Grdovića

Bralic i Grdovic
Scardona / Croatia Records
 

Jake zadarske snage, Tomislav Bralić, klapa Intrade i Mladen Grdović snimili su prvi zajednički duet, pjesmu "Uzorita" s kojom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja.

Spot Željka Petreša i Nena Stojakovića možete pogledati na kraju teksta. Fotografije sa snimanja spota preuzmite na linku: https://jumbo.iskon.hr/dl/84ab7964-af60-42de-9bd7-cecee69b5cd8.

"Ante Sikirić je za Intrade napisao 'Croatio iz duše te ljubim', 'Samo more nosim ja na duši', 'Neka ti bude postelja meka', autor je mnogih divnih pjesama. 'Uzorita' je lijepa, jednostavna, ljubavna pjesma, to se čini nekako kao dobitna komibinacija koja se sviđa publici, tako da vjerujemo da će im se i 'Uzorita' svidjeti. Mladen ju posebno voli. Ovo nam je prva suradnja s njim i čast nam je da smo snimali sa zadarskom legendom", kazao je Bralić.

Ova suradnja jednako je draga i Mladenu Grdoviću koji kaže kako već godinama dogovara suradnju s Bralićem i klapom Intrade: "Evo mi već 20 godina pričamo da bi mogli skupa nešto napraviti i baš mi je drago da smo to konačno ostvarili. Mi smo svi dica Kalelarge i dobri prijatelji. Glas Tomislava Bralića i moj te klape Intrade koja je nadopunila harmoniju, podsjeća me na moju suradnju s Bepom na pjesmi 'Tu je moj dom'. Meni je 'Uzorita' fenomenalna pjesma i vjerujem da će ući u narod", kaže Grdović.

Zadrani su za 'Uzoritu' snimili spot u Privlaci kod Zadra te pokazali da se, osim za mikrofonom, odlično snalaze i na plesnom podiju. "Primjetili smo da fali plesa, nema više 'Plesa sa zvijezdama' na televiziji, pa smo odlučili to nadoknaditi", smije se Bralić, a Grdović dodaje da je mlađi kolega mrvicu bolji od njega na plesnom podiju.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.