Ako možeš, oprosti - novi singl i nova pjevačica grupe ET

ET
Croatia Records
 

Najdugovječnija dance grupa ET, s novom pjevačicom, 26-ogodišnjom Sarom Elenom, objavila je novi singl "Ako možeš, oprosti" s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Osječanka je ostavila najbolji dojam na audiciji, a njezin upečatljiv glas i pojava najviše su odgovarali senzibilitetu grupe ET koji tvorac grupe i producent Boytronic očekuje. Nastup na CMC festivalu bit će ujedno i prvi nastup Sare Elene uživo.

"Pjevanjem se bavim odmalena. Glazba i ples su moj život i koliko god zvuči potrošeno, trenutačno živim svoj san", rekla je Sara Elena. Autor novog singla je Boytronic, a aranžman potpisuje Inav Coste.

Spot je režirao Darko Drinovac, a za njegovu atraktivnost vio je zadužen i jedan od najboljih koreografa, Alen Sesartić, na čiju su koreografiju uz Saru Elenu plesali i najbolji hip - hop plesači i plesačice u Hrvatskoj.

Iza grupe ET je 29 uspješnih godina, 9 studijskih albuma te pregršt hitova od prvih "Tek je 12 sati" i "Da ti nisam bila dovoljna" pa do "Prazan stan", "Soba 202" i ostalih.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.