Emina Arapović na CMC festivalu pjeva "Premiju", najbolju pjesmu u svome životu!

image
Dancing Bear
 

Emina Arapović debitirat će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama s pjesmom "Premija" za koju smatra da joj je najbolja pjesma u životu! Autor glazbe i teksta je Marko Tomasović dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Boris Đurđević. Izuzetno zadovoljna i uzbuđena Emina s puno je žara opisala sve trenutke vezane za nastanak pjesme:

"Već dugo vremena me jako zanima fuzija u glazbi. Spajanje glazbenih žanrova u nešto sasvim novo. Budući smo Marko Tomasović i ja prije svega prijatelji, a onda i suradnici, dugo smo razgovarali o tome kako ja zapravo želim isprobati nešto novo, ali na svoj način. Ideja je ovoga puta bila spojiti rock i dance s house muzikom, htjela sam da zvuči svježe, suvremeno i da ima ono nešto. Marko je vrlo brzo mućnuo svojom genijalnom glavicom i poslao mi demo uz klavir. Ovoga puta je i napisao tekst! Po prvi puta od kako surađujemo ja pjevam i njegov tekst! Iskreno, ne znam što me brže osvojilo, tekst ili nevjerojatna energija, melodija i ritam ove pjesme".

"Zbog velikog potencijala koji pjesma ima te uz pomoć naše izdavačke kuće Dancing Bear, odlučili smo ju poslati na ovogodišnji CMC festival jer je riječ o pravom ljetnom hitu! Svi sastojci su tu: beat, energija, pozitiva, zarazna melodija i genijalan tekst!!", rekla je Emina.

Za "Premiju" je snimljen prateći video spot u produkciji Cinematix Studios, a redatelj je Dario Godič. Uz lijepu, rasplesanu i zavodljivu Eminu u videu, koji pršti energijom, sudjeluje njen prateći bend Apokalipso s kojim inače nastupa, plesačice iz plesnog studia RiStudiofitness by Ivona Brnelić iz Rijeke te Petar Krešimir Biškup koji glumi "Premiju".

Welcome to ladbrokes bonus codes information.