Klapa Cambi u Vodicama s pjesmom "Slijepi putnik"

Klapa Cambi
Scardona
 

Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca predstavit će se na CMC festivalu u Vodicama (11. lipnja) s pjesmom "Slijepi putnik" s aktualnog albuma "Ako tako triba bit".

"Slijepi putnik" mogao bi pomalo iznenaditi obožavatelje klape s obzirom da se Cambi ponovno "usudio" izaći iz okvira klasičnog klapskog pjevanja i okušati se u, potpuno za njih atipičnom, glazbenom izričaju.

"Pjesma pomalo intrigantnog naslova 'Slijepi putnik' pjeva o neuzvraćenoj ljubavi, ali na jedan drugačiji način od očekivane 'balade' s obzirom na tematiku. Brži ritam i agresivnije solo dionice u najvećoj su mjeri ostvarili ono što je autor glazbe i teksta Matko Šimac zamislio, a to je da iz sjetnog i pomalo tužnog teksta na kraju dobijemo jednu bržu, pozitivniju, da ne kažem i veseliju stvar", rekao je Alen Babić, bariton klape.

"Pjesmu 'Slijepi putnik' izvest ćemo uskoro na CMC festivalu u Vodicama, te se nadamo da će publika tamo, a i putem radio postaja koje će je, nadam se, puštati u eter sa zadovoljstvom prihvatiti jedan malo drukčiji 'klapski' zvuk. U svakom slučaju svima preporučam da je poslušaju", zaključio je Alen.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.