Debitantica Iva Ćurić na CMC festivalu s pjesmom "Ne možeš"

Iva Curic
Croatia Records
 

Mlada Đakovčanka Iva Ćurić debitirat će na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom "Ne možeš". Glazbu i tekst pjesme potpisuju Mirko i Snježana Vukomanović, a o svom prvom nastupu u Vodicama Iva je rekla sljedeće: "Ovo je moje prvo gostovanje na nekom festivalu, a CMC festival mi je tim draži jer nije natjecateljskog karaktera. No, to ne znači da odgovornost nije veća jer pjesmu uvijek ocjenjuje publika . Sretna sam što je i moja nova pjesma s kojom ću nastupiti na CMC festivalu predivna i jedva čekam zapjevati je pred publikom", rekla je Iva.

Prvi zapaženi uspjeh Iva Ćurić imala je na prošlogodišnjem natjecanju "X Factor Adria", a njezine sjajne interpretacije oduševile su žiri i gledatelje te je dovele do finala natjecanja. Iako nije odnijela pobjedu, sam tijek natjecanja itekako je utjecao na njezinu odluku da se nastavi baviti glazbom. Uz autorski par Snježanu i Mirka Vukomanovića objavila je i prvi singl i spot "Šećer" koji je nagovijestio uspjeh mlade pjevačice.

Nema sumnje da će publiku u Vodicama Iva pridobiti jer prekrasna pjesma i njena vokalna interpretacija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.