Koncert Danijele Martinović na Glavnoj pozornici u subotu!

Danijela
Tonika
 

U subotu, 11. lipnja, nakon završetka Revijalnog dijela CMC festivala na Velikoj pozornici u Vodicama, samostalni koncert održat će Danijela Martinović. Ovo će biti još jedan veliki ovogodišnji Danijelin koncert nakon što je u veljači rasprodala Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Danijela je karijeru započela kao pjevačica grupe Magazin, a samostalnu karijeru pomno je gradila uglavnom hitovima autorskog para Vjekoslave i Tončija Huljića. Stariji hitovi "Zovem te ja", "Ide mi" i "Grube riječi" obilježili su njezinu karijeru, a novi "Brodolom", "Jednu za ljubav" te aktualni "Volim barabu" dodatno učvrstili. Danijela je jedna od onih pjevačica koju ne možete samo slušati. S njom se pleše i pjeva stoga publiku u Vodicama očekuje duga i rasplesana večer.

U revijalnom dijelu CMC festivala Danijela će otpjevati najnoviji hit "Volim barabu" koju je sama opisala kao ljetnu pjesmu u kojoj će se pronaći svi oni željni ljetnih avantura. Spot za tu pjesmu, koji je dosad skupio gotovo 800.000 pregleda, pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=V69GHc19Jqc

Welcome to ladbrokes bonus codes information.