Željko Bebek s pjesmom "Ožiljak na CMC festivalu

image
Foto: Aquarius Records PR
 

Željko Bebek nastupit će na ovogodišnjem CMC festivalu s pjesmom "Ožiljak" i tako nastaviti niz izuzetnih pjesama sa svojeg aktualnog albuma "Kad poljubac pomiješaš s vinom" objavljenog 2012. godine. Album su dosad obilježile pjesme "Gdje sam bio" (preko 2,5 milijuna pregleda na YouTube-u), "Kaldrma", "Začarani krug", "Dernek" i "Najveća budala ovog grada", a već sada s preko 400 tisuća pregleda na YouTube-u, pjesma "Ožiljak" na dobrom je putu da postane jedna od značajnijih u Željkovoj solo karijeri.

Malo je glazbenika koji se mogu pohvaliti takvom karijerom kakvom se diči Željko Bebek. Četrdeset godina iznimne karijere je iza njega. Pjevati je počeo sa 16 godina u grupi "Eho 61", potom u sarajevskim "Kodeksima", pa u grupi "Jutro" koja je na osebujan način 1. siječnja 1974. počela egzistirati kao fenomen ovih prostora - grupa Bijelo dugme. Snimili su 8 albuma, svirali kod Hajdučke česme, dva puta na Boom festivalu i tako sve do 1984. kada odlazi iz benda. Slijedi samostalna karijera koju obilježava čak 12 albuma, a najveću diskografsku pauzu radi između 2000. i 2012. godine kada je aktivno sudjelovao u Bijelo dugme reunionu i četverogodišnjoj turneji u kojoj je zajedno sa Tifom, Alenom Islamovićem i ostalim članovima 2 puta obišao svijet.

Pogledajte spot "Ožiljak":

Najveći i najpoznatiji festival domaće zabavne glazbe u Hrvatskoj ove godine održat će se 13. i 14. lipnja u Vodicama, a osim nastupa u revijalnom dijelu festivala s pjesmom "Ožiljak", Željko za CMC festival priprema i neka glazbena iznenađenja.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.