Buđenje s pjesmom "Ne govori više" na CMC festivalu

image
Foto: Croatia Records PR
 

Grupa Buđenje predstavila je novu pjesmu "Ne govori više" s kojom će za mjesec dana nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Bit će to grupi drugi nastup zaredom na velikom festivalskom stageu, a osim na glavnoj festivalskoj večeri, Buđenje će u Vodicama svirati i u petak (13. lipnja) s još nekoliko bendova koji će naknadno biti objavljeni.

"Nama je najveća nagrada prihvaćanje od strane publike, a nadamo se da će nam CMC festival u tome pomoći", izjavili su članovi grupe naposredno prije predstavljanja nove pjesme prošloga petka u zagrebačkom klubu Žabac.

Autor pjesme "Ne govori više" je frontmen Darko Bakić, dok je aranžman posložio klavijaturist Igor Ivanović. Pjesma je premijerno u radijski eter puštena sinoć u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

Poslušajte pjesmu "Ne govori više":

Grupa Buđenje dosad je objavila tri studijska albuma, a otkako su stavili potpis na ugovor s Croatia Recordsom, objavili su vrlo uspješne singlove "Nema straha za nas", "Ljubav nema pravila" (CMC festival 2013.) i posljednji "Ispod tvog kaputa" koji je objavljen krajem listopada prošle godine.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.