U prodaji festivalski CD

image

Pjesme sa CMC festivala Vodice 2014 od sada možete poslušati i na dvostrukom CD-u. Najnovije izdanje diskografske kuće Croatia Records obuhvaća 28 pjesama zabavne i pop glazbe koje će publika na glavnoj pozornici u Vodicama moći uživo čuti u subotu, 14. lipnja. Atraktivnost samog izdanja potvrđuje već i činjenica da je u nepunih tjedan dana album skočio na prvo mjesto Top liste prodaje.

Jelena Rozga, Tonči @ Madre Badessa, Dražen Zečić, Magazin, Željko Bebek, klape Šufit, Iskon, Godimenti i Sveti Florijan, Bosutski bećari samo su neki od izvođača koji će svoje pjesme predstaviti u Vodicama.

Ovaj dvostruki nosač zvuka po cijeni od 99 kuna, već sada možemo reći, prepun je velikih radijskih hitova. Od "Okusa mentola" Jelene Rozge, preko "Usana varanih" Ivana Zaka pa sve do Mladena Grdovića i njegovog "Crvenog Ferrarija". U Vodicama ćemo se još družiti i s Općom Opasnosti koja na festivalu nastupa sa singlom "Stranci", tu su i dečki iz benda Buđenje, Ivana Banfić i Leteći odred te Kim Verson.

U Vodicama će ove godine debitirati Alan Hržica koji se vraća nakon višegodišnje pauze, Silente pjevaju o "Morskim ljudima i morskim ženama", a u ovom društvu se nalazi i izazovna Nives Celzijus koja će uz pojačanje TS Petice publiku sigurno baciti u trans sa svojim "Karanfilima". Među debitantima su još Igor Delač i Kristijan Rahimovski. Pamela Ramljak je s Feminnemom bila čest gost festivala, a ove će godine prvi put nastupiti sama.

Lani je CMC festival 2013. godine bio najprodavanije festivalsko izdanje, a i ove godine se na njemu nalaze imena koja jamče kvalitetnu zabavu. Tu u prvom redu mislimo na Maju Šuput s pjesmom "Neprilika", Giuliano se pita "Gdje smo mi", a Ivana Kovač nam je obećala da će u Vodicama provod biti čisto "Ludilo".

Zaplešite uz "Žensku posadu" legendarne Alke Vuice, "Obećanu ljubav" Bojana Jambrošića ili se jednostavno prepustite "Lažima" Đanija Stipaničeva.

Dvostruki album CMC festival Vodice 2014 možete kupiti u prodavaonicama Croatia Recordsa, shop.crorec.hr-u, iTunesima, Amazonu i preslušati na Deezeru.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.