Opća Opasnost obilježila prvi dan CMC festivala!

image
Foto: marko Šolić
 

Prvi dan CMC festivala u Vodicama prošao je u znaku Opće Opasnosti - benda godine CMC televizije za 2013. godinu. Naime, za vrijeme njihovog sinoćnjeg koncerta na vodičkoj rivi, posebno priznanje za bend godine pjevaču Peri Galiću uručila je glavna urednica CMC televizije Nikolina Mazalin. Na oduševljenje zaista mnogobrojnih fanova na vodičkoj rivi, Opća Opasnost izvela je sve svoje velike hitove, od pjesama "Jednom kad noć" i "Treba mi nešto jače od sna" s istoimenog albuma iz 1995. godine, preko "Pobjeg'o sam" i "Tvoje ime čuvam", ali i najnovijih pjesama s albuma "Rocker... to sam ja", objavljenog prije 10 dana, poput "To sam ja", "Lice anđela", "Tragovi" i "Nenapisana stranica".

Vruća vodička večer započela je uz nježne balade, zanimljve dalmatinske pjesme u sjajnim latino američkim i ča ča ča aranžmanima jednog od najpoznatijih domaćih promotora ove vrste glazbe, Davora Radolfija i njegovog benda Ritmo Loco. U sat i pol vremena koliko je trajao njegov nastup raspoloženi Radolfi rasplesao je domaćine i turiste te oduševljeno pozdravljao okupljene na raznim stranim jezicima, a poseban pozdrav išao je i nekolici japanskih turista zbog kojih se osvrnuo i na sjajnu igru naše nogometne reprezenatacije. I dok je Ritmo Loco svirao unplugged, veliki stage je bio spreman za glasnu svirku rock bendova čiji je niz započela grupa Buđenje. Posebno oduševljenje mnogobrojne publike izazavo je izlazak na stage Marka Perkovića Thompsona koji je otpjevao pjesme "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova", "Nema predaje" te pjesmu koju je prije nekoliko godina posvetio svome djedu "Moj dida i ja". Thompson je primio i dva posebna priznanja CMC televizije: priznanje za Hit godine 2013. za pjesmu "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" te za Izvođača godine 2013.

Njegov suradnik, ali i dugogodišnji prijatelj Tiho Orlić vodičkoj je publici također predstavio nekoliko svojih novih hitova, a nakon njega na pozornicu su izašli članovi Opće Opasnosti koji će i večeras nastupiti u Revijalnom djelu CMC festivala s pjesmom "Stranci". Tijekom popodnevnih sati Opća Opasnost i službeno je promovirala album "Rocker... to sam ja" na brodu koji je plovio šibenskim arhipelagu, a u društvu prijatelja, suradnika, tamburaša i medija.

Zabava u Vodicama nastavila se i nakon završetka programa na Velikom stageu. Na drugoj strani rive poslije ponoći krenuo je program "Klapa vs Tambura" koji je otvorio Tamburaški sastav Kas iz Osijeka. Majstori odličnog provoda, Kasovci, tijekom 60-minutnog nastupa rasplesali su mnogobrojnu publiku miksom zabavnih i tamburaških pjesama, ali i ispunjavali su želje publike . Tamburaški sastav Vranac nastavio je tamo gdje je Kas stao, odsviravši kako svoje poznate pjesme poput "Laži medene" i "Netko samo moj", tako i pjesme drugih popularnih izvođača. Klapsku reprezentaciju na ovom CMC festivalu predstavljali su klape Sveti Florijan i Godimenti koji su nastavili u dobrom ritmu na Makina stageu, a zabava se produžila do kasno u noć.

Večeras će se u Vodicama održati Revijalni CMC festival na kojem će nastupiti 28 izvođača među kojima su Mladen Grdović, Dražen Zečić, Ivan Zak, Jelena Rozga, Maja Šuput, Đani Stipaničev, Bosutski bećari, Silente, Tonči @ Madre Badessa, Nives Celzijus i TS Petica, klapa Iskon i dr. Nakon revijalnog djela, na pozornicu će stupiti Željko Bebek

Welcome to ladbrokes bonus codes information.