Izbornik

Popularni Sarajlija Neno Murić po prvi put na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom “Biću tvoja sjena”

Još jedan predstavnik Bosne i Hercegovine na CMC festivalu u Vodicama, sarajevski pop glazbenik Neno Murić, mogao bi zainteresirati hrvatsku publiku i medije.

Naime, ovo je njegov prvi nastup u Vodicama, a dolazi s pjesmom “Biću tvoja sjena” za koju je inspiraciju dobio u izolaciji od svoje nove ljubavi.
“Kao i na prethodnoj pjesmi ‘Bambina’, surađivao sam s Edvinom Hadžićem, koji potpisuje glazbu i aranžman. Pjesma je u pop maniri, više balada. Spot će ispričati priču zaljubljenog čovjeka, koji kroz razigrane pokrete i svjetlosne efekte prati raspoloženje glavnog protagonista”kaže Neno Murić.

Režiju i scenarij potpisuje Tarik Bičo, mladi student Akademije scenskih umjetnosti Sarajevo, a pored sarajevskog kantautora u njemu se pojavljuju balerina Iman Fagin i baletan Til Čmančanin.
“CMC Festival pratim već nekoliko godina i ono što svaki put primijetim i što je vrijedno divljenja  je činjenica da se radio o jednom jako dobrom i jako dobro organiziranom festivalu na kojem nastupaju sva najzvučnija imena iz Hrvatske i regije. Siguran sam da je svakome velika čast da se pojavi na ovoj sceni. Radujem se što ću imati priliku posjetiti Vodice, posebno me zanima gastronomska ponuda, čuo sam da je hrana fantastična. Ono što me jako zanima su i kulturno povijesni spomenici koje želim posjetiti kad se nađem u tom prekrasnom kraju”, ističe Neno.