Izbornik

Sjajna BiH kantautorica Maya Sar premijerno dolazi na CMC festival u Vodice

Prvi nastup ove godine na CMC festivalu u Vodicama zabilježit će kantautorica iz Bosne i Hercegovine, Maya Sar.

“Jako se radujem i od sebe prvenstveno očekujem da se kvalitetno predstavim publici, sretnem kolege, upoznam neke nove te da ponesem divno iskustvo iz Vodica.”, kaže Maja koju ovaj festival asocira na divnu scenu, ali i Dalibora Petka koji je dugogodišnji voditelj. Ova glazbenica pokazala je i svoje zavidno znanje po pitanju Vodica.

“Znam da je ovo najveći glazbeni festival domaće glazbe u regiji te da su mnoga repsektabilna imena prošla kroz njega. Znam i za podrijetlo imena ovog grada jer Vodice obiluju pitkom vodom te posjeduju divnu marinu koja čak ima i plavu zastavicu”, ističe i najavljuje da će se predstaviti s pjesmom “Srce za srce” za koju je upravo ona pisala glazbu i tekst.

“Ovo je prvi moj singl nakon dulje stanke i govori o uzvraćenoj ljubavi te dvoje ljudi koji su svjesni kako tu ljubav trebaju očuvati u ovom trenutku te crpiti iz svega ono najbolje. Sigurna sam da će se oni koji imaju približno takvu priču pronaći u ovoj pjesmi”, rekla je Maya Sar koja je 2012. godine Bosnu i Hercegovinu predstavljala na Euroviziji.

Foto: Edvin Kalić