Izbornik

Željko Bebek uoči CMC festivala: “Zadnjih 10-ak godinama ne propuštam ljeto u Vodicama”

Najveći festival domaće glazbe, CMC festival Vodice 2020., ove godine bit će održan u drugačijem terminu od uobičajenog, a sukladno epidemiološkoj situaciji, pa će tako poznati festivalski šušur preplaviti Vodice prvog vikenda u rujnu, točnije 4. i 5.9.

Ime koje se često veže uz CMC festival je Željko Bebek, jedna od najvećih pjevačkih zvijezda naše regije koja će ponovno zapjevati na velikoj festivalskoj pozornici.
“Uvijek sam volio reći da je festival u Vodicama ona prilika koja se na godišnjoj razini daje svima nama koji se bavimo glazbom da jednom budemo svi zajedno na okupu, družimo se, izmijenimo lijepe rečenice i razmijenimo iskustva. Dosta u tome uživam, kao i u činjenici da zadnjih 10-ak godina ne propuštam ljeto u Vodicama.”, rekao je Željko Bebek koji je naglasio kako se u Vodicama uvijek osjeti posebna atmosfera što je vidljivo prema osmijesima na licima svih onih koji dolaze na festival, a svima nama u ovim trenucima osmijeh je nešto iznimno potrebno.

Pjesma s kojom će se Željko Bebek predstaviti publici u Vodicama uskoro će biti otkrivena, a rekao je kako se neće voditi idejom hoće li biti brža ili spora pjesma, nego idejom da bude što ljepša kako bi ga u što boljem svjetlu predstavila u Vodicama.

Foto: Ljubo Zdjelarević