Izbornik

Cecilija najavljuje novi spektakularan nastup u Vodicama i poručuje – “Opa, opa”

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg nastupa na CMC festivalu gdje je oduševila publiku pjesmom “Mangup”, Cecilija i ove godine dolazi u Vodice s novim singlom “Opa, opa”. 

Autori glazbe, teksta i aranžmana ponovo su poznati regionalni hitmejkeri Dušan Bačić i Bojan Dragojević, a spot za pjesmu “Opa, opa” radio je Mario Šulina iz Produkcije Nova.
Novim singlom “Opa, opa” Cecilija će zasigurno potvrditi status jedne od najboljih pjevačica zabavne-pop glazbe, a spomenute pjesme svojevrsna su najava novog studijskog albuma koji će biti objavljen pod etiketom izdavačke kuće Croatia Records.

“Pjesma ima tu jednu vrlo pozitivnu energiju koja je sada itekako poželjna među ljudima jer podigne atmosferu, a i nekako je i cijeli album takav. Samo nastavljamo tu priču sa svim pjesmama koje će se naći na albumu.”, rekla je Cecilija koja kaže kako je uvijek zanimljivo na snimanju spotova što ponovno daje pozitivnu energiju za dalje.
“Ono što je stvarno prekrasno u ovome i stalno to naglašavam jest da glazbu uopće ne doživljavam kao posao jer to je moja ljubav”kaže Cecilija.