Izbornik

Makedonska zvijezda Vlado Janevski po prvi put na CMC festivalu

Po prvi put na CMC festival u Vodice dolazi makedonska glazbena zvijezda Vlado Janevski koji dugo nije bio natjecateljski tip osobe, a zadnji put je to bilo kad je predstavljao Makedoniju na Eurosongu 1998. godine u Birminghamu.

“Od tada se nisam uopće zamarao nagradama i plasmanima, bitno mi je da dođem i predstavim svoju novu pjesmu. Za CMC festival znam da je najveći festival i da tamo dolaze najveća regionalna imena. A o Vodicama znam da je prekrasno mjesto i nama Makedoncima more i otoci su čarolija ljeta, nostalgija iz mlađih dana kad smo putovali na more.”, rekao je Vlado Janevski koji će se predstaviti s pjesmom “Čas te volim, čas te mrzim” koju je snimio baš za ovaj festival.

“Ljubavna je pjesma kao i većina mojih pjesama i nadam se da će se dopasti publici”, ističe.

Vlado je osim rada na vlastitim pjesmama poznat i po suradnjama s drugim glazbenicima. Zadnja je bila s Tihomirom Popom Asanovićem na s Porinom tri puna nagrađenom albumu “Povratak prvoj ljubavi / Return to the First Love”. Vlado će se sigurno nakon debitantskog nastupa na CMC festivalu htjeti vratiti u Vodice jer se upravo tamo događaju ljubavi na prvi pogled.