Izbornik

The Frajle i Mia Dimšić ostvarile suradnju koju premijerno predstavljaju u Vodicama

U odbrojavanju tjedana do prvog vikenda u rujnu i dalje nam pomažu glazbenici koji s nestrpljenjem očekuju nastup pred vodičkom publikom.

Na CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia vraćaju se popularne The Frajle, a ovoga puta u kombinaciji s Mijom Dimšić.

The Frajle su prije svega festival opisale u četiri riječi – morsko, zabavno, popularno i ludo.
“Od prošlog ljeta promijenila se klinička slika cijelog svijeta. Tada je bila baš sezona festivala, imali smo i dosta koncerata, a promovirali smo i novi album. Sada smo u maloj stanci zbog korone, ali svi smo zdravi – to je najbitnije”kažu The Frajle koje su albumom “Obraduj me” proslavile 10 godina postojanja.

Prošle godine nastupili su s pjesmom “Zlato”, a ovoga puta predstavit će s Mijom pravu poslasticu “Gledaj me u oči”. Pjesma je zavodljiva s prekrasnom melodijom i ritmom koji će vas zanjihati i odvesti na neko lijepo putovanje. I kad ju čujete jednom zaželjet ćete, kako kaže i sam tekst – još, još, još.
Popularne Novosađanke trebale su u prvom kvartalu godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupiti čak tri puta, ali su zbog koronavirusa koncerte odgodile i to za datume 10., 11. i 12. listopada, mjesec dana nakon CMC festivala u Vodicama.

Foto: Nikola Jovanović