Izbornik

Alen Nižetić s pjesmom “Lete uspomene” ponovo na vodičkoj pozornici

Iako je na hrvatskoj glazbenoj sceni prisutan dugi niz godina, što kao solo pjevač, što kao član grupe Tutti Frutti, Alen Nižetić, jedan od najuspješnijih pjevača zabavne glazbe nove generacije u Hrvatskoj, tek je pretprošle godine debitirao na CMC festivalu u Vodicama. Tada je nastupio s pjesmom “Ja sam te volio”, a ove godine vraća se u Vodice s novim hitom “Lete uspomene”.

“Odlično je u Vodicama, grad bude krcat, dva dana ludila i stvarno sam bio oduševljen prvi put kad sam došao. Nadam se da će ljudi imati primjeren kraj ljeta, da i zarade ove godine, odnosno da bude i nekih koncerata”, rekao je Alen Nižetić o svojim očekivanjima za ovo ljeto.

Novu pjesmu radio je Ivo Jagnjić iz Dalmatina, njegov prijatelj s kojim se zna još iz vremena grupe Tutti Frutti.
“Zna se da je on stvarno odličan tekstopisac i skladatelj. Našli smo se jedan dan u kafiću u Splitu gdje sam ga pitao ima li koju pjesmu za mene. Rekao je da ima iako je od njega teško izvući pjesmu. On kaže sam za sebe da je lijen, a kamoli za drugoga. I pokazao mi je ‘Lete uspomene’ i odmah mi se pjesma svidjela. Snimili smo spot na jako lijepim lokacijama u okolici Splita”, ističe Alen koji je sretan pogotovo zbog činjenice da je u spotu mladog Alena glumio njegov sin Toni.