Izbornik

Dobitnica Porina, Domenica, rasplesat će Vodice s pjesmom “Zovi”

Dobitnica ovogodišnjeg Porina za najbolji album zabavne glazbe, simpatična i talentirana Domenica, također je među povratnicima na CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia.

Prošle godine objavila je svoj prvijenac “Ćiribu ćiriba” koji je osim Porina osvojio i Hrvatsku. S njega je skinut i singl “Ne vidim, ne čujem” s kojim je nastupila prošle godine u Vodicama, a ovoga puta riječ je o potpuno novoj pjesmi koja je pozitivna, zarazna, vesela – prava ljetna.
“Pomalo smo eksperimentirali u zvuku i aranžmanu i čini mi se da je pun pogodak. Kad čuješ pjesmu momentalno zaželiš izaći van, plesati i zabavljati se”, ističe Domenica koja će se predstaviti s pjesmom “Zovi”. Već standardno glazbu potpisuje Tonči Huljić na tekst supruge Vjekoslave, dok je aranžman radio Leo Škaro.

“Svake godine rado se vraćam Vodicama i CMC festivalu, a pogotovo ove godine koja je bila specifična za naše glazbenike. Nakon ove duge stanke zaželjela sam se ljudi, publike, koncerata, dobrih pjesama i svega što taj festival i Vodice pružaju”, naglasila je Domenica.

Foto: Danijel Galić