Izbornik

Vrsni solisti Edi Šegota i Mislav Biočina predstavili duet s kojim će nastupiti na CMC festivalu

Edi Šegota i Mislav Biočina, vrsni solisti koji su svoje glazbeno iskustvo dvadesetak godina stjecali u klapama, odlučili su napraviti iskorak i krenuti dalje kao duo s pjesmom “Ostavi mi snove” koju će predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu.  

Ovi profilirani solisti imaju i autorsku komponentu tako da glazbu za njihovu pjesmu potpisuje Mislav Biočina, tekst Ružana Kovač, a aranžman Hrvoje Domazet. Ovakav duo koji njeguje dalmatinski zvuk već neko vrijeme nije viđen, pa su Edi i Mislav ovdje vidjeli prostora da pruže publici i slušateljima nešto novo.
Nova pjesma koju će predstaviti na CMC festivalu, kažu, odlično im je legla, po zvuku i po aranžmanu, a daje mogućnost da Edijev tenor i Mislavov bariton budu idilično isprepleteni, na ravnopravnoj razini.
“Ovo nam je prvi izlet izvan klapa, žanrovski vrlo slično onome što smo do sada radili. Očekujemo jedan dobar provod u Vodicama, da će nam se spot puno puta vrtiti na televiziji i radio postajama. Veselimo se nastupu na CMC festivalu”, kažu Edi i Mislav koji su pjesmu objavili za Scardonu.