Izbornik

Ivan Zak dolazi na festival s pjesmom “Ja ti se kunem”

Dobri stari gost CMC festivala u Vodicama je Ivan Zak koji će se predstaviti s pjesmom “Ja ti se kunem”, ali i ekskluzivnom svjetskom suradnjom. Ivan Zak jedan je od izvođača koji u najtoplije doba godine uvijek iz svoje autorske radionice ‘izbaci’ glazbeno iznenađenje za svoju publiku. Ovoga puta otišao je itekako nekoliko koraka dalje te je ostvario suradnju s glazbenicima L’Titude & Fya Philly koji dolaze iz Južne Afrike. Kada je u pitanju rap glazba, spomenuta ekipa bila je najbolji mogući odabir. Pjesmom “Ja ti se kunem” Zak je zakoračio prema novom zvuku kojim će i dalje ići, a koji će biti nit vodilja u radu kada su u pitanju nove skladbe.

“L’Titude & Fya Philly, ljudi su koje sam upoznao i čija je odlična energija na mene djelovala tako da je do suradnje jednostavno moralo doći. Glazbeni dvojac osjeća glazbu na isti način kao i ja što je itekako pridonijelo pri stvaranju pjesme “Ja ti se kunem”. Siguran sam da će publika prepoznati tu glazbenu kemiju koja je nastala među nama i da imamo hit koji će obilježiti ljeto u koje smo zakoračili.”, poručio je Ivan Zak koji se raduje novom dolasku u Vodice. 

Novi ljetni hit prati i odličan video spot snimljen u produkciji IZ Videos, Ivanovoj glazbenoj etiketi koju je nedavno pokrenuo.

Foto naslovna: Andrej Smolić / Live Studio