Izbornik

Novi biser dalmatinske pop scene Jure Lubina po prvi put na CMC festivalu

Nakon velikog uspjeha s pjesmom “Najdraža moja”, Jure Lubina, novi biser dalmatinske pop scene, isporučio je drugi singl naslovljen “Kad si mi rekla laku noć” uz pripadajući video spot. S ovom pjesmom po prvi put dolazi na CMC festival i na ovoliko veliku pozornicu. Predivan vokal, vrtlog emocija i ljubavna tematika samo su neki od elemenata nove pjesme koja govori o onom poznatom osjećaju koji nas prožima u trenutku kada upoznamo osobu za koju na prvi pogled znamo da s njom želimo provesti ostatak života.

“To se kolokvijalno naziva ‘leptirićima u trbuhu’ ili ljubavlju na prvi pogled.”, pojašnjava ovaj mladi romantik te nadodaje: “Tekst sadržava pojedine već pomalo arhaične motive upravo zbog današnjeg ubrzanog društva, života i čestih instant ljubavnih odnosa”.

Upravo je tekst pjesme “Kad si mi rekla laku noć” autorski prvijenac ovog mladog talentiranog glazbenika s otoka Hvara koji ga je napisao usred ljeta sasvim spontano, iako je još kao dječak često pisao tekstove na melodije poznatih pjesama. “Namjeravam nastaviti u tom smjeru i pisati tekstove za što više vlastitih pjesama”, zaključuje Jure. Pripadajući video spot prati i zanimljiv motiv plesa s maskama koji prema Jurinim riječima simbolizira čest zatvoren ‘gard’ ili stav u kontaktu s drugim ljudima. Taj završni čin skidanja maski prikazuje uspostavu nježnosti i povjerenja između dvoje ljudi i dopuštanja samom sebi biti ranjiv pred drugim.