Izbornik

CMC festival u Vodicama ugostit će jedan od dueta godine – “Iskru” Indire i Halida Bešlića

Dogodila se iskra između Indire Levak i Halida Bešlića, štoviše traje već dugo jer su ovo dvoje glazbenika dugogodišnji prijatelji.

Upravo je “Iskra” naziv jednog od najboljih dueta godineIndire i Halida koji ćemo premijerno vidjeti uživo na CMC festivalu u Vodicama.
“Mi smo dugodoišnji prijatelji i njega zovem bratom jer dijelimo istu emociju glazbom pa smo tu povezanost utkali u duet. Dugo godina sam priželjkivala ovaj duet jer mi je želja bila da snimim pjesmu s Halidom. A znamo da svaki dernek ne može proći da se ne zapjeva Halid. On je sve svoje dionice snimio u Sarajevu, a ja ovdje i kad smo sve spojili dogodila se čarolija”rekla je Indira i dodala da očekuje spektakl i zabavu u Vodicama.

“Dugo vremena se nismo družili pa jedva čekam vidjeti svoje kolege, ali i publiku jer volim da je ona najsretnija u svemu ovome. Čovjek mora sačuvati zdrav razum i biti vječito pozitivan. Za vrijeme pandemije sam stalno nešto radila, imam mali glazbeni studio doma tako da me inspiracija nije napustila već sam napisala nekoliko pjesama, uključujući i ovu”rekla je uvijek pozitivna Indira koja ne može dočekati nastup na CMC festivalu.

Na “Iskri” je uz Indiru radio i Mario Mihaljević (supotpisuje tekst), dok je Branimir Mihaljević skladao glazbu i raspisao aranžman. Ova pjesma je savršena najava za Indirin drugi solo album koji izlazi za nekoliko mjeseci, a nada se da će ga dostojno proslaviti uz malu turneju.

Pjesmu “Iskra” poslušajte OVDJE.