Atraktivna Petra Kovačević ponovno osvaja u spotu "Nije katastrofa"

Petra Kovačević
Croatia Records
 

Sve popularnija pjevačica Petra Kovačević koja je prošle godine osvojila regiju hitom "Buka, galama" publici će na CMC festivalu u Vodicama predstaviti novu pjesmu u brzom klupskom ritmu "Nije katastrofa". Nakon zadnjeg spota sa skoro pet milijuna pregleda na YouTube-u ova mlada pjevačica pokazala je kako je itekako svjesna ukusa svoje publike i neumoljivo nastavlja dalje što je vidljivo po brojnim koncertima svaki vikend diljem Hrvatske i Slovenije gdje je Petra postala apsolutni hit.

Njezini obožavatelji znaju da Petra ponekad zna biti i mali "vražićak", a takve je scene uprizorila i u novom spotu za koji je kao glavnog glumca angažirala svog bivšeg dečka, danas prijatelja Domagoja Golubića (18) iz Novalje na Pagu gdje je odrasla.

"Mislim da smo na jedan vrlo simpatičan način mojim fanovima dočarali istinitu scenu iz mojeg života. Baš sada čitam po novinama kako se provode maturanti diljem Hrvatske, a ja svoju maturalnu zabavu nikad neću zaboraviti. Domagoj me iznenadio, došao po mene motorom i odvezao me na jednu plažu gdje je on sam pripremio tulum za nas dvoje pa sam, po uzoru na Juliju Roberts - 'odbjeglu nevjestu', u školi dobila dobila novi nadimak "odbjegla maturantica". Sve djevojke koje sad maturiraju mogu zamisliti kakva je to fora, a ja im posvećujem ovu pjesmu da se što bolje zabave baš sada kad od školaraca postaju ozbiljni ljudi", istaknula je zgodna Petra.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.