Božanstvena Minea pjeva o ljetnoj "razonodi"

Minea
Tonika
 

Minein najnoviji singl zove se "Razonoda", a uživo će ga predstaviti na CMC festivalu u Vodicama za 10 dana. Pjesma Tončija i Vjekoslave Huljić već je osvojila slušatelje i radijski eter, a atraktivan video spot u režiji Ivana Mijića donosi božanstvenu Mineu kakvu još niste vidjeli. 

"Protiv svojih principa ne mogu i htjela sam senzualan video spot, bez provokacija i golotinje, a opet moderan i ženstven. Mislim da je Ivan pronašao pravu formulu i prikazao me u drugačijem svjetlu. Pjesma 'Razonoda' tekstom je posebno oduševila žene koje su se 'pronašle' u stihovima 'a kad puknem onda puknem do kraja" i 'odeš k'o klošar, a glumiš gospodu', valjda svaka žena je imala nekog svog klošara u životu. Nadam se da će i video spot senzibilitetom osvojiti i žene i klošare", kaže kroz smijeh vesela pjevačica, presretna zbog brojnih pohvala za odličnu pjesmu, kao i top formu, koje pristižu sa svih strana.

Video spot je sniman u vojnom skladištu i na još par lokacija u Samoboru, a redatelj je za snimanje dao izraditi i atraktivan rasvjetni element u obliku slova M koji će Minea iskoristiti i za predstojeći nastup na CMC festivalu kojem se posebno raduje. 

"Bit će to show za pamćenje!", obećala je Minea.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.