Maja Šuput ponovno na CMC festivalu!

Suput
Croatia Records
 

Nakon odličnog nastupa u Vodicama na CMC festivalu 2014. godine i hita "Neprilika" s kojim je oduševila publiku, Maja Šuput predstavit će se na ovogodišnjem festivalu s pjesmom "Ne lomi mi srce" koja je već podigla dosta medijske prašine.

Maja je prvo odradila atraktivni photoshooting u Rio de Janeiru, a potom snimila i spot s brazilskim manekenom Rafaelom Porphiriom. No, da ne bi sve ostalo samo na zanimljivom spotu, pobrinuli su se autori pjesme Natko Smoljan Nace, Fayo i Ivan Dražić koji su Maji napisali još jedan veliki hit. Pjesma je od samog početka dobila veliku podršku radio urednika, ali i publike koja je njezin spot na YouTube-u pregledala više od milijun puta.

Novim singlom Maja je započela još jednu uspješnu godinu koju će obilježiti i nedavno objavljeni studijski album "Showgirl". Na albumu se nalazi deset velikih hitova poput "Amnezija", "Hej, Balkano", "Djevojačko veče", "Dobra djevojka", "Lopove" i "Neprilika".

Maja Šuput je definitivno jedna od naših najangažiranijih pjevačica čija energija, svestranost i zabava nemaju kraja. Upravo stoga na CMC festivalu od Maje očekujemo još jedan nastup o kojem će se pričati.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.