Sexy stas i moćan glas Lidije Bačić u novom spotu "Od ljubavi pijana"

Lidija
Croatia Records
 

Lidija Bačić predstavlja pjesmu "Od ljubavi pijana" s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja 2016. Pjesmu potpisuje isti autorski tim koji je radio i prethodni Lidijin hit, "Prokleto dobro ljubiš" - Fayo, Denis Dumančić i Igor Ivanović. Cijeli tim očekuje da će pjesma ponoviti, ako ne i nadmašiti, uspjeh prethodnog singla. Spot je režirao Dario Radusin.

O Lidiji Bačić na estradi vlada mišljenje da je jedan od najboljih ženskih vokala, a izgledom je po mnogim anketama jedna od najljepših i najvrućih Hrvatica. Sve što ona objavi u trenutku podigne medijsku prašinu i postaje hit. Nova pjesma i spot "Od ljubavi pijana" jednako će uzdrmati glazbenu scenu. U pjesmi do izražaja dolazi kvaliteta njenog glasa, a atraktivni spot u kojem je Lidija snimala scene u kadi i zamotana samo u plahtu, sasvim sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

"Ovo je definitivno jedna od najboljih pjesama u mojoj dosadašnjoj karijeri. To je snažna pjesma nabijena čistim emocijama. Stihovi su stvarni, životni i proživljeni. Vjerujem da će se mnogi pronaći u ovoj glazbenoj priči koja je zapravo epizoda iz stvarnog života mnogih od nas", rekla je Lidija."

Welcome to ladbrokes bonus codes information.