Debitantski nastup Amela Ćurića na CMC festivalu

Amel Ćurić
Menart
 

Amel Ćurić prvi će puta nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja 2016. s pjesmom "Te zime". Uz Damir Bečića koji potpisuje glazbu, tekst i aranžman, Borislav Domazet pripomogao je u pisanju teksta, a na aranžmanu je radio i Dušan Alagić koji inače surađuje s poznatim glazbenicima diljem regije poput Severine, Željka Joksimovića i Sergeja Ćetkovića.

Spot za pjesmu "Te zime", koji je već zabilježio preko 3,7 milijuna klikova, režirao je Haris Dubica, a spot je sniman na Bjelašnici. "Mislim da je pjesma 'Te zime' pun pogodak. Kadrovi su zaista lijepi i posebni, jer dosta značaja pridajem spotovima. Moram priznati da me nervira kada neko snimi sjajnu pjesmu, uloži u snimanje, produkciju, a spot napravi prosječan. Razumijem naše pjevače, jer nije lako osigurati budžet, ali na svjetskoj sceni mi je to neopravdano. Što se tiče samog snimanja spota…uf to je bilo baš teško. Hladnoća iscrpi čovjeka, a snimali smo i na minus 12 stupnjeva, no ja sam još dobro prošao za razliku od djevojke koja je u spotu oskudno odjevena, u lepršavoj haljini i golih ruku", rekao je Amel nakon snimanja spota.

Pjesma "Te zime" drugi je Amelov singl nakon pobjede u showu "X Factor Adria". S prvim, "Neizdrživo" (3,1 milijun pogleda) oduševio je publiku diljem regije.

Autor fotografije: Irfan Kubat

Welcome to ladbrokes bonus codes information.