Ljubimac publike Ivan Zak predstavio pjesmu "Sve si moje"

Zak
Hit Records
 

Jedan od najtraženijih domaćih izvođača Ivan Zak predstavio je novu pjesmu "Sve si moje" koju će izvesti na CMC festivalu u Vodicama. Ivan je autor glazbe i stihova, dok aranžman supotpisuje s Lukom Kovačićem, što čini provjerenu i dobitnu kombinaciju. Novi hit prati i spot zanimljivog scenarija, a nositelji radnje u spotu ovaj su put bila djeca.

Okosnica nove pjesme je ljubavna priča odlučnog, modernog muškarca koji ne skriva osjećaje i ne boji se priznati da voli. Radnja spota praćena je dinamičnom glazbom i odličnim aranžmanom. "Kako u glazbi, tako i u ljubavi, ne kalkuliram, ne planiram i postupam uvijek spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih mojih uvjerenja. 'Sve si moje' odraz je onoga kako ja vidim ljubav. Vjerujem da će se u njoj prepoznati i žene i muškarci. A energiju koju je pjesma dobila dinamičnijom glazbom, publika će zasigurno osjetiti na prvu. Za ovu pjesmu sam htio spot koji će ispričati priču na drugačiji način, naime, glavni glumci u spotu su djeca i stvarno me oduševilo kako su se oboje, i dječak i djevojčica, uživili u svoje uloge i odigrali priču kao odrasli. Pritom smo se super družili, mogu reći da mi je ovo snimanje bilo najbolje do sad. Rad s djecom je inspirativan, ozbiljni su i odgovorni, siguran sam da će se i moji obožavatelji oduševiti. Uz dobru energiju uvijek nastaju najbolje pjesme!“, izjavio je Zak.

Ivan Zak već je godinama na hrvatskoj sceni i osvaja publiku svakim novim hitom. Iza njega je iznimno uspješna godina ispunjena koncertima i nastupima koje oduševljeni obožavatelji popunjuju do zadnjeg mjesta. Ivanu će ovo biti četvrti nastup na CMC festivalu, dosad je u Vodicama izvodio pjesme "Ilegala", "Usne varane", a prošle je godine nastupio s pjesmom "Jedan u nizu" i održao koncert na Glavnom stageu. Pjesma "Sve si moje" prva je pjesma koju je Zak snimio za izdavačku kuću Hit Records s kojom je nedavno potpisao ugovor.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.