Izbornik

Dino Memić u Vodice dolazi osvojiti simpatije regionalne publike

Već je dobro poznato da je CMC Festival itekako prepoznatljiv i cijenjen i među glazbenicima izvan Hrvatske. Potvrđuje to veliki interes medija, ali i izvođača u regiji koji se žele okušati na vodičkoj pozornici.

Ove godine simpatični Dino Memić neće iz Mostara u Vodice samo na odmor kao da sada, već će spojiti ugodno i korisno. U Vodicama će predstaviti prekrasnu emotivnu baladu “Osvoji svijet”.

“Prvi puta sam na CMC festivalu, ali nisam prvi puta u Vodicama u to vrijeme, tako da već otprilike znam što me očekuje. Ja očekujem vrhunsku zabavu s obzirom na popis gostiju koji će nastupati te večeri. Nema sumnje da će druženje biti dobro, a mene veseli što ću razmijeniti iskustva s kolegama. Upućen sam u CMC festival, kolege su mi pričale kako im je lijepo bilo prošlih godina. Na festival nosim jednu jako dobru pjesmu, puno osmijeha i zabave. Dođite u Vodice, dolazi Dino Memić kojega do sada nikada niste imali priliku vidjeti. Donosim dobru atmosferu, energiju koja će barem malim dijelom uljepšati ovogodišnji festival i jedva vas čekam”, pozvao je Dino u Vodice sve one koji su željni dobrog provoda ovoga ljeta.

Pjesma “Osvoji svijet” zasigurno će osvojiti i publiku na 14. CMC Festivalu. Sa zabavnim Dinom zabave sasvim sigurno neće nedostajati. Ovo ljeto bit će mu ispunjeno koncertima, a nastupu u Vodicama posebno se raduje, što je odlična najava svim obožavateljima festivala.

Foto: Anis Mujanović, Elman Omić