Rialda donosi "Ljubav od baruta" na CMC festival!

Rialda
IDJ Tunes
 

Atraktivna sarajevska pjevačica Rialda Lokvančić predstavit će se na ovogodisnjem CMC festivalu u Vodicamapjesmom "Ljubav od baruta" koja prikazuje ljubav između dvoje ljudi koji prolaze kroz razne faze, od uzbuđenja i strasti, do pucanja i mržnje. Sve to prate sjajni efekti, scenografija i kostim.  

Tekst pjesma potpisuje Aleksandra Milutinović, a spot je radila ekipa NN media u Beogradu"Moja želja je bila da se uradi ozbiljna balada koja će emociju prikazati na potpuno drugom nivou, a da zaista nitko ne ostane ravnodušan", rekla je Rialda.

Rialda je kćerka lidera sarajevske grupe Sarr e Roma Amira Karahasanovića, a priznaje da je imala privilegiju kroz život učiti od najboljeg. Važi za jednu od najatraktivnijih Bosanki, ali se ne oslanja na svoj fizički izgled, već se trudi svoj status opravdati svojim radom.

Priliku da se predstavi na CMC festivalu prihvatila je sa zadovoljstvom te za publiku 10. lipnja priprema zaista zanimljiv scenski nastup. Pored glazbene karijere, Rialda se okušala i kao glumica, a pokrenula je i liniju kupaćih kostima.

"Gluma se sasvim spontano našla na mom 'putu', dok je dizajn bio nešto u čemu sam se oduvijek željela okušati. Naravno da se i dalje planiram razvijati na tom planu", poručila je Rialda.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.