Izbornik

CMC Festival Vodice 2024. – od danas sve pjesme dostupne na svim digitalnim platformama

Glazbena oaza zabavne glazbe, CMC festival Vodice, ove godine se održava po 16. put i nudi spektakularan program i nezaboravno ljetno iskustvo.

Vodička riva pretvorit će se 7. i 8. lipnja u puls glazbenog užitka, a nastupit će više od 40 izvođača, među kojima su mnoge glazbene legende hrvatske estrade koje će početak ljeta obilježiti nezaboravnim melodijama.

Digitalno izdanje “CMC Festival Vodice 2024.” s pjesmama svih festivalskih izvođača od danas je dostupno na svim streaming platformama, stoga ponesite glazbenu ljepotu festivala sa sobom gdje god se nalazite i prepustite se ritmu ljetne euforije.

Uživajte u hitovima Željka Bebeka, Mladena Grdovića, Miroslava Škore, Mie Dimšić, Ivana Zaka, Nede Ukraden, Dražena Zečića, Duška Lokina, Lidije Bačić Lille, Alke Vuice, Ante Casha, Učiteljica, Darka Domijana i mnogih drugih.

Croatia Records, CMC televizija, Grad Vodice i brojni medijski pokrovitelji festivala iz godine u godinu njeguju odličnu suradnju i time pridonose prepoznatljivosti i važnosti festivala u cijeloj regiji.  Prošlogodišnji festival privukao je tisuće ljudi koji su uživali u najvećim domaćim hitovima, a sudeći po ovogodišnjim učesnicima sprema nam se još jedan opako dobar festival. Upravo zato domaćini, Grad Vodice, već kreću s pripremama kako bi sve bilo spremno za najljepši vikend u godini.