Izbornik

Prvi puta na vodičku pozornicu dolazi Mirza Selimović

CMC festival svake godine donosi nešto svježe i novo pa će se tako prvi puta vodičkoj publici predstaviti Mirza Selimović s pjesmom “Ako jednom se sretnemo”.

Glazbom se počeo baviti već sa sedam godina, a tijekom svoje karijere je izdao četiri studijska albuma i velik broj singlova od kojih su najpoznatiji “Nevjerna”, “Pusti da vjerujem” te “Boliš me”. Početkom 2024. godine predstavio je drugi dio novog albuma “Pusti da vjerujem” na kojem se nalazi i pjesma s kojom će nastupiti na najvećem festivalu pop i zabavne glazbe u Vodicama.

“Album je raznovrstan, svatko će se pronaći u bar jednoj od 8 pjesama tako da poslušajte, nadam se da će vam se svidjeti”, rekao je Mirza.

Singl “Ako jednom se sretnemo” protkan je nostalgičnim stihovima koji izražavaju tugu i prazninu uzrokovanu nesretnom ljubavi, a u kombinaciji s plesnim ritmom reflektira emocionalnu dinamiku koja naglašava složenost ljudskih osjećaja.

Tekst i glazbu potpisuje Bane Opačić, dok su se za aranžman pobrinuli Marko Milatović i Vladan Popović. Tijekom svog glazbenog puta Mirza je stekao široko i kvalitetno iskustvo, što je rezultiralo brojnim uspjesima.