Izbornik

Lana.S i Ivan Puž predstavit će se pjesmom “Živimo snove”

Lana.S je na pozornicu CMC festivala prvi put stala 2021. godine kada je pokazala širok spektar svog talenta.

Tada ju je na pozornici suprug Ivan Puž pratio na bubnju, a ove godine će joj se pridružiti u prvom planu kao pjevač, u izvedbi pjesme “Živimo snove” kojom će publici uliti dodatnu dozu optimizma. Glazbu za pjesmu potpisuje sama Lana.S, dok su tekst napisali Lana i Marko Gaćina, a aranžmanski oblikovali Lana.S, Ivan Puž i Marko Gaćina.

“Pjesma je iskrena, ljubavna, lepršava i vesela, a govori o ideji da bi ljudi trebali malo više živjeti u trenutku i uživati u malim stvarima, a ne konstantno žaliti za prošlosti i brinuti o budućnosti”, rekla je Lana.S.

Osim što će svojim nastupom na ovogodišnjem CMC festivalu obilježiti prvu izvedbu pjesme, u Vodicama će predstaviti i svoj album “Živimo snove”.

“U Vodicama ću predstaviti pjesmu i album, ali i predstaviti neki novi sound i kantauorske pjesme na ovako prekrasnom festivalu. Izvedba će biti opuštajuća i vesela, a za sami nastup sam i prekrojila svoju vjenčanicu”, rekla je Lana.S.

Lana.S je talentirana pjevačica, kantautorica, multiinstrumentalistica i profesorica glazbe koja zaista uživa u svom stvaralaštvu i živi glazbu punim plućima skupa sa svojim suradnikom i suprugom Ivanom Pužem. Prije dvije godine izdala je debitantski album “Avantura”.