Izbornik

Tarapana Band po drugi put zaredom na CMC festivalu u Vodicama

Tarapana Band, jedan od najomiljenijih bendova hrvatske publike, prošle godine nastupio je s Ninom Donelli i pjesmom “Genijalno” koja je postala ponajveći hit CMC festivala.

Vraćaju se ponovno u Vodice i jedva čekaju nastupiti nakon svih ovih neprilika koje su zadesile cijeli svijet.
“Drago nam je što ćemo po drugi put nastupiti na CMC festivalu i nadam se da ćemo se u rujnu super zabaviti. Pjesma s kojom ćemo se predstaviti zove se ‘Oprosti mi majko’. Ne želim nešto previše otkriti o pjesmi jer bih htio da se publika iznenadi, ali je moja tema. Ja sam iz Međugorja, a tu sam u Zagrebu već 10 godina i upravo pjesma govori o udaljenosti između roditelja i djece koju svi u nekom trenutku osjetimo.”, kaže frontmen Tarapana Banda, Frano Pehar, koji vjeruje kako će i ova pjesma postati veliki hit.

“Kad je čuju svi će dići čaše u zrak, iako neću reći je li brza ili spora”, ističe te posebno pohvaljuje CMC festival koji je odlična platforma za hrvatsku glazbu i diskografiju.

“Svi možemo predstaviti nešto najbolje od nas, možemo pokazati što smo to spremili i družiti se s kolegama. Super su i tulumi u Vodicama”, kaže Frano s osmijehom na licu.