Izbornik

“Ide bolja godina” – složio se i Ivan Zak koji će također nakon dugo vremena ponovno stati na pozornicu

Naš poznati glazbenik i kantautor Ivan Zak objavio je prekrasnu baladu zarazne melodije pod nazivom “Ide bolja godina”.

Spot za pjesmu “Ide bolja godina” sniman je pod palicom IZ Productiona u jednoj luksuznoj vili, a video daje sjajan prikaz čitave priče koju je Ivan htio prenijeti svojoj vjernoj publici. S pjesmom “Ide bolja godina” Ivan Zak će nastupiti i na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Glazbu i tekst za singl potpisuje upravo Ivan Zak, dok je aranžman za pjesmu radio s Domagojem Perišićem.

Vjerujem da ide bolja godina jer nama svima treba bolja godina, barem malo. Pjesma se u početku zvala ‘Srce pamet ne pita’ i tada sam rekao da ovom vremenu treba nešto drugo pa je nastala ‘Ide bolja godina’. Uvjerio sam se kad nešto masa ljudi pjeva da se to i dogodi pa onda neka svi zajedno pjevamo ovu pjesmu i doći će bolja godina”, rekao je Ivan Zak koji ne može dočekati povratak na pozornicu.

“CMC festival je jedini festival koji respektiram jer je on izrodio mnogobrojne hitove, htjeli to drugi festivali priznati ili ne. Iz tog se razloga stalno pojavljujem na CMC-ju jer radi dobru promociju izvođačima i pjesmama. Vežu me lijepe uspomene uz festival, tamo sam promovirao i album, uručena su mi i priznanja za određene naklade, a najbitnije je da ostavimo dobar pečat izvođača na publiku i to CMC radi. Za mene najjači festival u zemlji”, naglasio je Zak.