Izbornik

Sjajan riječki kantautor Sandro Bastiančić vraća se na festivalsku pozornicu u Vodicama

CMC festival u Vodicama je oduvijek bio i festival glazbe različitih žanrova, pa tako osim predstavnika zabavne glazbe dolaze i predstavnici pop i rock scene kao i kantautori, a jedan od njih je i Sandro Bastiančić iz grupe En Face.

Štoviše, više je puta nastupio na festivalu gdje će se ove godine predstaviti s pjesmom “Šlager sezone” s kojom snimanje svog prvog samostalnog albuma privodi kraju.

Nova pjesma je vapaj za nekim lijepim vremenima bezbrižne mladosti, koju nastojimo sačuvati u sebi i emitirati kao poruku ljubavi i mira u ovim čudnim vremenima. Predivne lokacije središnje Istre vrhunski su poslužile kao jednostavna, a istovremeno snažna kulisa za audio-vizualno prisjećanje na ono što je, na kraju dana, doista i bitno. I ovaj put spot je realiziran s provjerenom ekipom, vrijednim riječkim umjetnicima – redateljem Igorom Modrićem i snimateljem Robertom Kalčićem, “krivcima” za odabir pravih lokacija koje su ih odvele u prave bisere središnje Istre, Draguć, Kotle i dolinu rijeke Mirne.

Glazbeni dio nove Sandrove priče odsvirali su Zvonimir Radišić na gitari, Dino Ivelja na bas gitari i Alen Tibljaš na bubnjevima, sanjivi prateći vokal dala je Ana Kabalin, a aranžman i produkcija rad su cijenjenog riječkog glazbenika Roberta Funčića.

“Šlager sezone” dio je ovogodišnjeg CMC festivala koji se održava 11. i 12. lipnja u Vodicama i kada ćemo je premijerno čuti uživo pred publikom. Do tad, uživajte u “Šlageru sezone” i prizovite dane vlastite bezbrižnosti nađite svoj mir u kaosu.

Foto: Robert Kalčić

Ukoliko je netko od izvođača CMC festivala vaš favorit, možete mu dati svoj glas. Ove godine uz pomoć Storyja čitatelji mogu glasati za najbolju festivalsku pjesmu. Pjesma s najviše glasova čitatelja Storyja osvaja nagradu. Proglašenje i dodjela nagrade bit će na samom festivalu i to 12. lipnja u Vodicama. Svoj glas možete dati na web stranici story.hr. Sretno svima!