Izbornik

Trio gušt i Tena s pjesmom o rastanku predstavit će se na CMC festivalu u Vodicama

Splitski ‘majstori od fešte’ Trio gušt ponovno pogađaju u sridu s novim singlom “Još te uvijek volim”, pjevajući o teškoj temi rastanka između dvoje ljudi koji su imali nešto posebno.

Iako je bend svima poznat po veselim i živim pjesmama, već s njihovom prethodnom baladom “Tebe san tija” bilo je jasno da ih je poveo nostalgični ton koji im tako izvrsno leži. Stoga su za ovu priliku pripremili novu sjetnu baladu “Još te uvijek volim”, kao posvetu bivšoj ljubavi, realizirajući je kroz upečatljivi duet s Vlatkom Kopić Tenom. Pjesmu će predstaviti uživo na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama, 12. lipnja.

Novi singl “Još te uvijek volim” objavljen za diskografsku kuću Dancing Bear, prati i videospot koji kroz prigodne kadrove snimane na različitim lokacijama u prirodi, uz predivne prizore Dalmacije i Slavonije, na poseban način zaokružuje tematiku kroz stihove poput: ‘od našeg zadnjeg proljeća, ne brojim više svitanja’.

“Pjesma govori o rastanku, pa je spot sniman na dvije nepovezane lokacije. Kako bi rekli, svak za se travu pase” , poručio je Želimir Dundić Dundo o samom spotu. Trio Gušt s Tenom su se sprijateljili na festivalu u Požegi, dok su gore spomenutu suradnju dogovorili 2019. godine prilikom gostovanja u Lisinskom u sklopu programa ‘Šimunovo’ u organizaciji Šime Jovanovca, gdje su nastupali kao njegovi gosti.

Iza glazbe i teksta pjesme “Još te uvijek volim” stoji Krunoslav Dražić koji je ujedinio spoj tambure i mandoline, dok je aranžman u svom studiju ‘posložio’ njihov stari prijatelj i kolega Darijo Marunčić.

Foto: Nediljko Mrše