Izbornik

Dino Petrić po prvi put na CMC festivalu u Vodicama

Novi singl i spot “Desi se” ima i Hvaranin Dino Petrić, mladi glazbenik koji je singlovima “Pogledaj istinu”, “Previše sam tvoj” i “Jer još usne peku” stekao respektabilan broj publike.

Pjesma “Desi se” plesnog je ritma idealna za bezbrižne ljetne mjesece, a posve je sigurno da će rasplesati i publiku u Vodicama na CMC festivalu, u subotu 12.6. Iako je ovo Dinin drugi singl na CMC festivalu u VodicamaDino će prvi put nastupiti na vodičkoj pozornici. Naime, prošle godine zbog pandemije uzrokovane koronavirusom, CMC festival iznimno se održao u rujnu pod restriktivnim mjerama zbog čega Dino svoju pjesmu nije mogao izvesti na pozornici. Ove će se godine napokon uvjeriti u atmosferu CMC festivala o kojoj svi pričaju.

“Veselim se Vodicama u kojima ću nastupiti prvi put. To je festival na kojem su velika imena i jedva čekam uvjeriti se zašto je toliko popularan među mojim kolegama. Isto tako vjerujem da će moja nova pjesma dostići brojke prethodnih singlova ‘Vino i noć’ i ‘Sto života’ s Katarinom Grujo. Prvi put mi se nakon nekoliko godina karijere dogodilo da imam pjesmu koja je blizu i koja je premašila milijun pregleda na YouTube-u. Naravno, nisu brojke mjera u glazbi, ali su velika motivacija i potvrda da se publici sviđa ono što smo moj tim i ja snimili”, rekao je Dino Petrić.

No, brojke su u današnje digitalno doba itekako važne, a znaju to i autori Dininih pjesama, Raay i Nenad Ninčević, koji su očito našli pravu putanju u Dininoj karijeri. Uz hrvatske i slovenske izdavače Croatia Records i Niku Records, te odličan Neo Visuals tim koji potpisuje produkciju njegovih spotova, Dino može biti posve siguran da će prvi album, koji je u pripremi za kraj godine, publika željno očekivati.