Izbornik

Darko Domijan, legenda hrvatske glazbene scene, vraća se nakon dugo vremena na CMC festival u Vodice

Unatoč pandemiji koronavirusa legendarni Darko Domijan je radio na nekoliko pjesama, a u suradnji s producentom i skladateljem Ivom Lesićem snimio je pjesmu “Trebam te, vrati se”.

S ovom pjesmom predstavit će se uživo na CMC festivalu o kojem kaže da ne zna previše, ali sjeća se da je davno nastupio na njemu.
“Mislim da je dobro da postoji jedan takav festival, pogotovo što je u startu popraćen medijski zaista dobro. Nudi i šansu mladim i neafirmiranim izvođačima, što se možda na nekim drugim mjestima i ne može. Lijepo je što će biti izvedeno čak 50 pjesama i iznenadio sam se što ima dosta starijih kolega jer mislim da svi mi koji smo u nekakvim zrelijim godinama zaslužujemo biti na jednom takvom festivalu, pogotovo ako imamo još dobru pjesmu”rekao je Darko.

Raduje se povratku na CMC festival pogotovo zbog ponovnog susreta sa svojim kolegama poput Vladimira Kočiša Zeca i Željka Krušlina Kruške. Ipak, najviše u fokusu je njegova pjesma “Trebam te, vrati se”.
“Nikada ne mogu svrstati svoju pjesmu u neki okvir, ali ovo je jedna fina pjesma veselog tempa s puno udaraljki što može poticati na lagani moving na plaži. Jako dobar tekst napisao je nažalost pokojni Željko Pavičić. Pjesma može proći i kao tipična ljetna pjesma, ali i na nekom jesenskom ili zimskom festivalu. Ali ipak ima jedan ritam u sebi koji u ljetno doba odgovara”istaknuo je i dodao da nakon nastupa na CMC festivalu ne zna što će se događati s njegovom karijerom zbog ove pandemije za koju se nada da će što brže završiti pa da se i sam može u potpunosti posvetiti snimanju nove glazbe i koncertima.

Pjesmu “Trebam te, vrati se” poslušajte OVDJE.

Foto: Staša