Izbornik

Šibenčanin Mile Perkov već je postao i domaćin u Vodicama, a ove godine stiže s pjesmom snažnijom od svih

Nakon nekoliko uspješnih singlova i nastupa na CMC festivalu te objave debitantskog studijskog albuma, Šibenčanin Mile Perkov snimio je spot za pjesmu “Snažnija od svih”.

Glazbu i aranžman nove pjesme potpisuje Ante Toni Lasan, dok je autor teksta sam Mile, koji je zaslužan i za snimanje, režiju te montažu spota. Video je sniman u travnju i svibnju 2021., u ulozi modela izvrsno se snašla Maja Laurić, dok se za šminku pobrinula Katarina Jukić.
“Ovo je pjesma podrške svim ženama razapetim između svojih obaveza, briga i tereta svakodnevnice te poziv da nađu hrabrosti ispuniti svoje snove i uživati u trenutcima.” – navodi Mile koji će vrlo brzo novi singl izvesti uživo.

Naime, prilika za live izvedbu “Snažnije od svih” stiže ovog tjedna jer će Perkov nastupiti u revijalnom dijelu 13. CMC festivala 12. lipnja u Vodicama. Velika festivalska pozornica ove subote ugostit će brojna sjajna glazbena imena s kojima je Mile već dijelio pozornicu pa nema sumnje da će i ove godine oduševiti prisutnu publiku i gledatelje pred malim ekranima, s obzirom da će CMC televizija subotnji program prenositi izravno u program.