Izbornik

Meri Andraković i prije CMC festivala ima Top 10 hit koji je osvojio srca velikog broja publike

Mlada i uvijek pozitivna i raspoložena pop pjevačica Meri Andraković po drugi put će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Prošli puta, u ljeto 2019. godine, potpisala je upravo u Vodicama ekskluzivni ugovor za Croatia Records, a prošle godine i objavila svoj prvi studijski album “Voli”. Nakon iznimno uspješne suradnje s Borisom Đurđevićem iz Colonije i njegovom suprugom Valerijom, a koja je skoro pa sve njezine singlove odvela na HR top 40 listu (mnogi od njih su bili i u top 10), Meri nastavlja istim putem, ali na još moderniji način. Otkrila je nedavno prvu pjesmu s nadolazećeg drugog studijskog albuma, “Bilo je dobro”, koja je odmah u prvom tjednu od objave završila na najvišem ulazubroju 8. Meri je odavno osvojila publiku, a sa svakim novim singlom podiže letvicu prema gore.
“Neizmjerno sam sretna i ponosna na svoj tim s kojim surađujem od svojih glazbenih početaka, a to su Boris i Valerija Đurđević i na sebe kao pjevačicu, što smo odmah nakon albuma prvijenca koji je izašao prije par mjeseci premašili sva očekivanja i popeli se na takvo visoko mjesto s novim singlom. Bilo je dobro, a i bit će još bolje u Vodicama na CMC Festivalu jer vam pripremamo pravo pop iznenađenje”rekla je Meri koja se raduje povratku u Vodice.

Uskoro stiže i videospot koji će također biti prava poslastica za njezine obožavatelje, a dok ne stigne spot jedva čekamo vidjeti njezino iznenađenje za Vodice.

Pjesmu “Bilo je dobro” poslušajte OVDJE.

Foto: Ana Alšić